en-Te is szereted az overallt?

05/10/2022

Manapság óriási teret hódít az overall. Sok hölgytől hallom, hogy keresi az ideálisat, de nem találja. Valóban nem egyszerű megtalálni, viszont ha sikerül, sokáig kedvenc darab marad.  Rendkívül praktikus viselet, széles körűen kihasználható. Ha egyszínűben vásárolunk, akkor gyakorlatilag a kiegészítőktől függően tudjuk különböző eseményeken viselni.

Lehet alkalmi vagy hétköznapi, természetesen az overall anyaga is meghatározza, hogy milyen alkalomra tudjuk felvenni. A fényes selyem alkalmi, a nem fényes selyem jersey akár hétköznapi is lehet. Itt a cipő-táska stílusától fog függ, hogy milyen eseményre tudjuk felvenni. Ha még nem volt overallod, és most szeretnéd az első beszerezni, az ajánlom,  inkább egyszínűt vásárolj, hogy először megszokd. 

Figyelj arra, hogy hová esik a derékrész, ez kritikus minden overallnál. Ha nem jó helyre esik, nem fog jól állni. Az egyszínű overallok szépen nyújtják a testalkatot. Ha nem szeretnéd magad nyújtani, akkor választhatsz  mintás darabot. Színes overallok tökéletesen működnek alap kiegészítőkkel, mint a nude cipők, nude táskák. Természtesen színben passzoló darabokat is lehet hozzájuk illeszteni.

A bő szárú overallok szépen korrigálják a testalkatot, egyenes, körte és homokóra testalkatok számára lesznek előnyösek. A szűkebb szárúak inkább a homokóra testalkaton fognak jól állni.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy milyen fazonok és színek állnak a legjobban neked, szeretettel várlak egyéni vagy kis csoportos stílustanácsadások egyikén. 

Ha professzionális vagy a szakmádban, akkor ezt ki tudod fejezni az öltözködéseddel is, mivel az öltözködésünk a kommunikációnk része. Akár tudomást veszünk róla, akár nem, a külsőnkkel kommunikálunk, sokkal többet elárulunk saját magunkról az öltözködésünkkel, mint azt gondolnánk.

Amikor az ünnepi öltözékre gondolunk, önkéntelenül is néhány szín jut az eszünkbe. Az arany, ezüst, piros, fenyőzöld, fehér, fekete, sötétkék és minden ami csillog. Textúrákban a selyem, bársony, fényes, csillogós anyagok. Természetesen bármit felvehetünk az ünnepekkor, ez nem előírás, inkább egy ötlet, tipp, amivel ünnepi szetteket kreálhatunk.

Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor a teljes figyelem középpontjában van.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.