en-Hogyan legyen olyan stílusod, mint a párizsi nőnek?

21/04/2017

Párizs és a divat fogalma szorosan összekapcsolódnak. A párizsi nő pedig maga a fogalom. Mert olyan jó stílusuk van. Nem feltétlenül kell Párizsban születnünk, hogy párizsi stílusunk legyen. A párizsi stílus inkább tudatosság kérdése. A titkos recept: nem ragadják el a divathullámok, hanem hagyja, hogy inspirálják, és józanul használja őket. És egy dolgot nem szabad elfelejtenünk: a divat arra való, hogy szórakoztasson bennünket.

Milyen egy igazi párizsi nő?
Szóval, jól keveri a stílusokat, a sikkest az olcsóval. Ez sokkal nagyobb stílusérzékről árulkodik, mintha egy az egyben egy márkás boltban vásároljuk meg az egész szettünket. A párizsi nő nem fizet rengeteg pénzt azért, hogy legyen egy márkajelzése, melyet mindenki láthat. A minőségre utazik. Ügyesen összeállított ruhatára "jó fogásokból " áll. Nem az fajta, aki az egész fizetését elkölti, csak mert valamit "nem lehet kihagyni". Úgy gondolja, hogy van annyira tehetséges, mint egy divattervező, miért adjon ki annyi pénzt egy ruháért, amit maga is kitalálhatott volna. Nem vesz tudomást a divatról, még ha hord is valami apró részletet magán, ami arról árulkodik,hogy ismeri az irányzatokat. És még egy fontos dolog, olyan ruhákat hord, amiben jól érzi magát.
Szerintem le tudjuk vonni a tanulságot, ki-ki magának. Másoknak akarunk megfelelni az öltözködéssel, vagy saját magunknak. És mindig lehet tanulni. A jól öltözöttség is tanulható folyamat. Legyél kész rá, hogy tanulj!

foto: google.com

Szeretnéd megkapni a legújabb blogbejegyzéseket? Ha igen, iratkozz fel rá!

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.