Exkluzív élményfotózás

                                    Legyél modell egy napra!


Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek találtuk ki, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor  a teljes figyelem középpontjában van.

Olyan fotózást kínálunk Neked, ahol mindezt megkapod, a stáb érted dolgozik. Biztosan lapozgattál már divat magazinokat, és talán felmerült benned,hogy vajon te hogyan festenél  a címlaplány helyében.

Mi garantáljuk Neked,hogy csodásan fogsz festeni. Profi csapatunk csak veled fog foglalkozni.

Mit tartalmaz az exkluzív élményfotózás?

  • Először is egy exkluzív helyszínt, ahol a fotózás történik, ez pedig a Prestige Hotel Budapest belvárosában. Patinás szálloda, lakosztállyal, hatalmas beltérrel, gyönyörű enteriőrrel. A fotózáshoz a szállodán belül több helység áll rendelkezésre. Tetszés szerint választható majd.
  • Exkluzív estélyi ruhákat, Balogh Adry ruha -és divattervező kollekciójából, valamint egy másik  szettet a Sysco kollekciójából. Lehetőség lesz egy estélyi és egy  elegáns hétköznapi szettben fotózkodni, melyet stílusszakértő választ ki számotokra.
  • A csomag tartalmazza továbbá a sminket  és egy hozzád illő frizurát.  ( hajvágás és festés nem lesz). Frissen mosott hajjal kell jönni.
  • A fotózás előtt egy héttel ruhapróbára  lesz lehetőség, ahol kiválasztjuk a szetteket. ( Nem kötelező, igény szerint online konzultáció is lehetséges)
  • A csomag 10 db magas minőségben  retusált képet tartalmaz. Figyelem! Nyers képeket nem adunk ki! Egy e-mailben az összes képet meg tudod majd tekinteni, amihez két napig lesz hozzáférésed. Abból kell a 10 képet kiválasztanod. Amennyiben további képekre is szükséged lenne, meg tudod vásárolni 2000 Ft/db áron.
  • Mi mindenről gondoskodunk számodra, ami egy élményfotózáshoz szükséges. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy hátradőlj, és élvezd ezt a napot.
  • Az élményfotózás ára: 95.000 Ft/fő
  • Időpontja: 2021. június 5. szombat, helyszín: Prestige Hotel Budapest

Csapatunk tagjai:

Szervezés, styling: Tomasovszky Andrea stílusszakértő

Fotó: Csillag Zsuzsi, több nemzetközi díjat nyert fotográfus

Smink és frizura: Galló Lídia szépségtanácsadó

Estélyi ruhák: Balogh Adry ruha és divattervező az Adry Couture tulajdonosa

A nőnapi exkluzív fotózás képei

Werk videó a fotózásról