Stílus műhelyTudtad, hogy az első benyomás a külsőnk alapján alakul ki másokban? A külsőnket pedig az jelenti, ahogyan kinézünk, vagyis az öltözködési stílusunk. Szeretnél jó megjelenésű lenni, reggelente gyorsan elkészülni? Tudni hogy mihez mit kell felvenni, milyen színek és fazonok állnak neked a legjobban? Ehhez fog hozzásegíteni a tanfolyam.

Reggelente állsz a gardrób előtt, és tanácstalan vagy, hogy mit vegyél fel?

Hidd el, ez nem csak a te problémád. Az egyik ruhádnak a színe nem tetszik, a másiknak a fazonja nem áll jó, a harmadik pedig semmilyen szempontból nem felel meg, mégis te vásároltad meg az összest, vagy ritkább esetben kaptad valakitől.

Ha nem megfelelő az öltözeted, amit viselsz, kihat a közérzetedre, a magabiztosságodra, és az egész napodra. A munkahelyeden nem érzed jól magad a bőrödben, nem érzed azt, hogy ma minden sikerülhet, mert a külsőd nem tudja közvetíteni. Sokan mondják, hogy nem a külső számít. Természetesen nagyon fontos egy rendezett belső élet, de utána azt be kell csomagolnunk.

Amerikai kutatások bizonyították, hogy az emberek egymásra gyakorolt hatása 55%-ban a külső megjelenéstől függ. Ez akárhogyan is nézzük a nagyobbik rész. Utána jön csak a nonverbális kommunikációnk, és kis százalékban a mondandónk tartalma.

Ha te is szembenéztél már ezzel a problémával, hogy nem tudod, mit vegyél fel, már unod a ruháidat, új stílus szeretnél, de nem tudod, hogy milyet, van egy jó hírem számodra!

Ez a folyamat megtanulható! Hogyan?

Eljössz a stílus műhelybe, és megtanulod mindazokat az alapokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy olyan ruhatárat alakíts ki, mely minden szempontból megfelel az igényeidnek.

Mit tanulsz meg, ha eljössz?

1. Megtudod melyek a legelőnyösebb színek számodra

Miért van erre szükség? Azért mert bizonyos színektől beszürkül, vagy besárgul az arcod, más színektől viszont ragyog, olyan módon, hogy smink nélkül is nagyon jól nézel ki. Egy színanalízis segítségével megállapítható, mely színek, árnyalatok állnak neked a legjobban. A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében.

A színanalízis során fény derül arra is, hogy milyen hajszín a legelőnyösebb számodra, és milyen sminket viselj!

Kézhez fogsz kapni egy színpalettát, melynek segítségével később azt üzletekben magabiztosan tudsz vásárolni.

2. Megtanulod, mely fazonok, amelyek legjobban kiemelnek, és melyek azok, amiket jobb, ha kerülsz az öltözködés során.

A tanácsadás személyre szabott a stílus műhelyben, tehát a te testalkatodat is kielemezzük, megmutatom a trükköket, praktikákat.

3. Ha már tudod mely színeket és milyen fazonokat válassz, a hab a torán a stílus kialakítása.

Megismerkedsz a különböző stílusokkal. Egy stílusteszt segítségével közelebb kerülsz önmagadhoz, és kézhez kapod a saját riportodat. Segítek saját stílus kialakításában. Különböző stílusötleteket hallhatsz majd, melyeket megtanulhatsz alkalmazni az öltözködésedben.

4. Megismered az alapruhatár részeit

Miért jó ez? Mert az alapdarabok a ruhatár fontos részét képezik. Ezekre a darabokra tudsz építkezni, az öltözködés is sokkal egyszerűbbé válik, ha tartalmazza az alapdarabokat. Erre vonatkozóan is személyes tanácsokat fogsz kapni, milyen szempontokat tarts szem előtt az alapdarabok beszerzésénél. A kisfeketéről, mint alapdarabról itt olvashatsz!

Milyen előnyeid lesznek, ha eljössz a stílus műhelybe?

Garantáltan költséghatékonyan fogsz tudni vásárolni, tudatos vásárlóvá válsz, és nem veszel meg felesleges holmikat, és természetesen nagyobb önismeretre teszel szert. Egyszerűbbé válik reggelente a készülődés, magabiztosabb leszel a jól összeállított szettekben! Ezáltal pénzt és időt spórolsz meg magadnak, a környezeted pedig egy magabiztosabb és csinosabb hölgyet tudhat magáénak. A tudatos vásárlásról itt olvashatsz! Ha megfogadod a tanácsokat, garantáltan hallhatod majd: " De csinos vagy, és de jól nézel ki!" mondatokat.

A stílus műhelyre elköltött összeg nem kidobott pénz, hanem befektetés a megjelenésedbe. Feleslegesen vásárolt ruhákra sokkal több pénzt költesz, amit utána már nem teszel, hiszen megtanulod,hogy mi az igazán neked való.

Egyéb tudnivaló a stílus műhellyel kapcsolatban

  • kb. 4- 6 óra időtartamú
  • kis csoportos, 3 -4 fő részvételével történik, vagy egyénileg, ahogy szeretnéd
  • mindenki személyre szabott tanácsokat kap
  • interaktív, folyamatosan lehet kérdezni
  • lehet saját ruhákat hozni
  • tudsz igényelni stílus műhely extrát, mely még ruhapróbákat is tartalmaz, tehát itt az elméletet gyakorlatba ültetjük egy közeli bevásárló központban
  • ha a stílus műhely extrát igényled, lesz közben egy ebéd szünet 4 óra időtartam után, majd 2 óra ruhapróba
  • minden résztvevő bekerül s Szín és stílus zárt facebook csoportba, ahol további stílus ötleteket osztok meg, és ahol továbbra is bátra kérdezhet tőlem, illetve a csoport többi tagjával is beszélhet.

A stílus műhely helyszínei: Budapest, Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Győr, igény szerint további városokban is

Gyakori kérdések:

Mikor indulnak stílus műhelyek?

Jelentkezni folyamatosan lehet, a tréningek Budapesten hetente, vidéken kéthetente indulnak

Milyen napon van a stílus műhely?

Mindig előzetes egyeztetés alapján történik, általában péntek vagy szombati napon, de egyéni kérésre más napon is.

Vélemény a stílus műhelyről

"Köszönöm Andi a Szuper stílustanácsadó napot! Rengeteget tanultam tőled! Színekről, formakról, stílusokról, rólam. Nagyon sokat jelent nekem. Segitettél jobban megismerni magam es közelebb kerülnóm a Magamhoz! Nagyon hiteles, stílusos nőt ismertem meg benned. Köszönöm az együttműködésed es az utólagos segítségedet is! Hálás vagyok neked!" Zsuzsi

Az Andrea által tartott szín és stílustanácsadást kötelezővé tenném minden nő számára� Hála neki és szakértelmének , utána mindenki megtalálja a neki illő ruházatot, stílust, színeket amiben tökéletesen csinosnak, magabiztosnak, és önazonosnak érezheti magát. KIHAGYHATATLAN! Hálás köszönet érte. N. Zsuzsa

További referenciákat itt tekinthetsz meg!

Képgaléria Itt!

A stílus műhely ára: 14.000 Ft/fő (csoport esetén)

Stílus műhely extra, ruhapróbával: 18.000 Ft/fő
Ha egyénileg jössz, és egyedül szeretnél részt venni rajta : 25.000 Ft /fő

Ruhapróbával: 30.000 Ft/fő

Van lehetőség páros tanácsadásra is. Részletek itt!

A stílus műhelyben való részvétel után van lehetőséged stílus műhely haladón is részt venni! Részletek itt!

Ha bármilyen kérdésed van, bátran felteheted!

Várlak szeretettel a stílus műhelybe!

Tomasovszky Andrea

stílustanácsadó

Tel: 70 293 47 24

                 Jelentkezem a stílus műhelyre!